Rižolino s jabukama
- Recept by coolinarika.com -Rižolino, jabuke, grožđice, bademi… Kakva poslastica! I ne pokušavajte ovom delicijom ucijeniti dijete – već biste se do večeri i sami mogli naći na koljenima pred njima: “Mogu dobit još? Pliiiz…!”

Priprema
Jabuke operite, ogulite, očistite od sjemenki, pa narežite na kockice. Grožđice operite. Zakipite vodu, dodajte šećer, vanilin šećer, pripremljene jabuke i grožđice, pa sve zajedno kuhajte na laganoj vatri 10-15 minuta. Pred kraj kuhanja dodajte narančin sok. Kompot od jabuka malo ohladite (temperatura oko 50°C), a zatim umiješajte Rižolino i mljevene bademe.
Posluživanje: Rižolino poslužite topao.
Savjet: Kompot možete procijediti, a zatim umiješati Rižolino te kockice jabuka i grožđice.