Fina juha sa šparogama

Bilo vrtne ili one samonikle, šparoge će biti savršen doprinos proljetnom čišćenju organizma i želji da se hranite zdravo, a ukusno. Krem-juha Podravka pri tome će priskočiti u pomoć, a za ostatak – pročitajte recept.

  • 20 min
  • Jednostavno
Fina juha sa šparogama

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice uspite u mlaku vodu i miješajte pjenjačom sve dok juha ne zavri.
  2. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno promiješajte.
  3. Dodajte zatim mlijeko i slatko vrhnje, promiješajte i ostavite da juha provri.

Posluživanje: Prije posluživanja u juhu dodajte kuhane šparoge.

Savjet: Šparoge očistite od drvenastih dijelova i kuhajte 5 do 8 minuta u vodi u koju ste dodali žličicu šećera.

ZA SEBE BIRAM NAJBOLJE

Okusi nadahnuti prirodom