Lino Rižolino čarolija
- Recept by coolinarika.com -Kao doručak ili desert, slikovit žitno-voćni obrok osvojit će vas brzinom pripreme i trajnošću dojma koji ostavlja u svim osjetilima.
![Lino Rižolino čarolija](https://podravkaiovariations.azureedge.net/e5a7c128-610d-11eb-b7cf-0242ac12001d/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Ulijte ugrijano mlijeko u zdjelicu, dodajte Rižolino i dobro izmiješajte žlicom. Ostavite da se malo ohladi. Maline operite i ocijedite.
Posluživanje: U visoke čaše na dno stavite po jednu žlicu sirupa od višnje, zatim nekoliko žlica pripremljenog i ohlađenog Rižolina. U svaku čašu stavite zatim malo malina. Rižolino koji je preostao stavite na maline. Preko svega prelijte po jednu žlicu sirupa od malina i ukrasite preostalim malinama.
Savjet: Rižolino čaroliju, zbog praktičnosti, poslužiti u tanjurima ili zdjelicama.