Lino Rižolino čarolija

Kao doručak ili desert, slikovit žitno-voćni obrok osvojit će vas brzinom pripreme i trajnošću dojma koji ostavlja u svim osjetilima.

  • 15 min
  • Jednostavno
Lino Rižolino čarolija

Sastojci

  • 250 ml toplog mlijeka
  • 5-6 žlica Lino Rižolina
  • 4 žlice voćnog sirupa višnje
  • 1 mjerica malina

Priprema

  1. Ulijte ugrijano mlijeko u zdjelicu, dodajte Rižolino i dobro izmiješajte žlicom.
  2. Ostavite da se malo ohladi. Maline operite i ocijedite.

Posluživanje: U visoke čaše na dno stavite po jednu žlicu sirupa od višnje, zatim nekoliko žlica pripremljenog i ohlađenog Rižolina. U svaku čašu stavite zatim malo malina. Rižolino koji je preostao stavite na maline. Preko svega prelijte po jednu žlicu sirupa od malina i ukrasite preostalim malinama.

Savjet: Rižolino čaroliju, zbog praktičnosti, poslužiti u tanjurima ili zdjelicama.

Ajvar

Razmazi svoje nepce