Špageti Bolognese
- Recept by coolinarika.com -Nije bez razloga umak alla bolognese najomiljeniji preljev za špagete. Postoje brojni, katkad vrlo složene recepture, i svi tvrde da je upravo ta prava i najbolja. Zašto ne biste kušali još jednu, k tome i jednostavnu?
![Špageti Bolognese](https://podravkaiovariations.azureedge.net/e4ffef98-610d-11eb-b519-0242ac12002a/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Fant umak bolognese pripremite prema uputi, a pred kraj kuhanja dodajte mu crno vino i nasjeckani peršin.Špagete skuhajte, ocijedite i prelijte pripremljenim umakom.
Posluživanje: Špagete bolognese pospite ribanim parmezanom i poslužite tople.
Savjet: Neposredno nakon kuhanja špagetima dodajte 40 g maslaca, dobro ih promiješajte i prelijte pripremljenim umakom.