Krem juha od šparoga

Dvostruko trendovska juha, krem i od šparoga, bit će izvrsna i s vršcima konzerviranih, a još više svježe pripremljenih – bilo uzgojenih bilo divljih šparoga.

  • 15 min
  • Jednostavno
Krem juha od šparoga

Sastojci

Priprema

  1. Sadržaj vrećice Krem juhe od šparoga uspite u vodu i miješajte pjenjačom dok juha ne zavri.
  2. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno miješajte.
  3. Zatim dodajte 100 ml mlijeka, promiješajte i ostavite da juha provri.
  4. Kuhanu juhu pospite nasjeckanim peršinom.

Posluživanje: Krem juhu od šparoga ukrasite vrhovima šparoga iz staklenke i poslužite uz popečeni kruh.

Savjet: Juhu možete dodatno oplemeniti vrhnjem pomiješanim sa žumancem.

Tekuće rapsodije

Nema muke, a svako jelo ide “od ruke”