Tortelini s puretinom i 4 vrste sira

Tortelini punjeni špinatom mogu proći kao samostalno jelo, a posluženi s puretinom i 4 vrste sira postaju prava gurmanska gozba. Za istinske sladokusce je umjesto šećera na kraju – pršut na vrhu.

  • 40 min
  • Jednostavno
Tortelini s puretinom i 4 vrste sira

Sastojci

Priprema

  1. Pureći file narežite na kocke.
  2. U vatrostalnu posudu stavite torteline i puretinu. Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 100 ml vode i vrhnjem za kuhanje te prelijte preko sadržaja u posudi. Sve pospite sirom ribancem.
  3. Pecite oko 30 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C.

Posluživanje: Zapečenu puretinu poslužite odmah toplu sa salatom po želji.

Savjet: Po želji jelo poslužite posipano čipsom od pancete ili pršuta.

Tekuće rapsodije

Nema muke, a svako jelo ide “od ruke”