Ukusni popečci od krumpira

Fine ploške mladog krumpira pripremite uz kapi maslinova ulja i omiljenog začina, a brzo pripremljeno jelo pružit će vam više vremena za ostale životne radosti.

  • 45 min
  • Jednostavno
Ukusni popečci od krumpira

Sastojci

Priprema

  1. Krumpir operite i u ljusci ga kuhajte u posoljenoj vodi 20-ak minuta. Zatim ga ocijedite i ostavite u cjedilu neko vrijeme da se ohladi.
  2. Ohlađeni krumpir ogulite, grubo narežite, dodajte Vegetu Natur za krumpir, 2 žlice maslinova ulja i promiješajte.
  3. Rukom oblikujte popečke i stavite ih na nauljenu zagrijanu tavu.
  4. Popecite ih s obiju strana do rumene boje.

Savjet: Krumpir treba biti podjednake veličine da se ravnomjerno skuha. Vrijeme kuhanja ovisi o veličini krumpira.

PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima