Gulaš u kruhu

Samo tri sastojka su vam potrebna da na stol stavite jelo koje će oduševiti. Gulaš u kruhu spada u recepte koji imaju faktor iznenađenja. Tajna je u kruhu ili pecivu u kojemu se gulaš servira, dakle niti tanjuri nisu potrebni za ovo jelo što je dodatni razlog da ga već sada planirate servirati svojim najmilijima.

  • 20 min
  • Jednostavno
Gulaš u kruhu

Sastojci

Priprema

  1. Pećnicu zagrijte na 220°C.
  2. Kruhu odrežite vrh i izdubite da izgleda kao zdjelica.
  3. Gulaš zagrijte pa ulijte u kruh. Sve zajedno stavite u pećnicu na 5 minuta da se i kruh zagrije.

Posluživanje: Gulaš poslužite s kiselim vrhnjem te po želji svježim začinima poput kadulje.

Savjet: Nemojte izdubiti kruh previše tanko jer mora sačuvati tekućinu, a smije se razmočiti.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma