PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima

Zapečeni kruh sa sirom i češnjakom

Ciabattu ili baquette obogatite mirisnim začinima i pastom od češnjaka i u manje od pola sata uživat ćete u hrskavom zalogaju zapečenog kruha sa sirom i češnjakom.

  • 20 min
  • Jednostavno
Zapečeni kruh sa sirom i češnjakom

Sastojci

Priprema

  1. Pastu od češnjaka pomiješajte s maslinovim uljem, dodajte malo soli, mljeveni crni papar, origano i majčinu dušicu. Ostavite da odstoji nekoliko minuta.
  2. Kruh prerežite po dužini i premažite pripremljenom smjesom.
  3. Pospite parmezanom i naribanom mozzarellom.
  4. Pecite ga u pećnici zagrijanoj na 180 °C, 5-10 minuta, dok se sir ne otopi, a kruh ne postane zlatan i hrskav na rubovima.

Posluživanje: Poslužite toplo.

Savjet: Kruh možete narezati i na ploške i začiniti pojedinačno.

Sarma

Najukusnije umotan poklon na stolu