Mirisni gulaš iz pećnice
- Recept by coolinarika.com -Istaknut mesni okus i fini umak jedinstvenog okusa dobit ćete u ovoj kulinarskoj priči s Fantom.

Priprema
Meso operite i narežite na kocke. Papriku, krumpir i celer narežite na kockice, a šampinjone na četvrtine. Meso i povrće stavite u vrećicu za pečenje, dodajte sadržaj vrećice Fanta , 200 ml hladne vode, vino i listove lovora. Vrećicu zatvorite priloženom vezicom, oko 2 cm od ruba. Sadržaj vrećice pažljivo protresite da bi se mješavina ravnomjerno rasporedila. Vrećicu položite u posudu za pečenje i na vrhu probodite iglom nekoliko puta. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 45 minuta. Pecite 45 minuta u pećnici zagrijanoj na 200° C. Pečeno jelo izvadite iz pećnice i pažljivo razrežite vrećicu da se ne bi opekli parom.
Posluživanje: Sadržaj vrećice istresite, maknite lovor i poslužite posuto nasjeckanim listovima celera.
Savjet: Dužinu pečenja odredite ovisno o vrsti mesa.