Čokoladna torta sa šumskim voćem

Dolcela Chococake mješavina je za pripremu torte okusa čokolade i lješnjaka. Ova poslastica oduševit će sve ljubitelje čokoladnih torti i kolača, a idealna je za pripremu u ljetnim mjesecima zato što se priprema bez pečenja.

  • Jednostavno
Čokoladna torta sa šumskim voćem

Sastojci

  • 3 žlice mlijeka
  • 60 g maslaca
  • 500 ml mlijeka
  • 300 g crvenog bobičastog voća
  • 1 Chococake Dolcela

Priprema

  1. Podlogu za kolače pripremite prema uputi na ambalaži i ostavite u hladnjaku najmanje 20 minuta.
  2. Za to vrijeme pripremite kremu prema uputi na ambalaži.
  3. Podlogu za tijesto izvadite iz hladnjaka i premažite polovinom kreme.
  4. Od 300 g crvenog bobičastog voća odvojite nekoliko lijepih komada za ukrašavanje, a ostatak rasporedite po kremi.
  5. Preko voća premažite preostalu čokoladnu kremu i ohladite u hladnjaku barem 2 sata.

Posluživanje: Ohlađenu čokoladnu tortu ukrasite voćem i poslužite.

Savjet: U podlogu za tortu možete dodati 50-70 g mljevenih orašastih plodova.

Red je za zimnicu

Zima, zima, e pa šta je...