Čokoladna torta sa šumskim voćem
- Recept by coolinarika.com -Dolcela Chococake mješavina je za pripremu torte okusa čokolade i lješnjaka. Ova poslastica oduševit će sve ljubitelje čokoladnih torti i kolača, a idealna je za pripremu u ljetnim mjesecima zato što se priprema bez pečenja.
Priprema
Podlogu za kolače pripremite prema uputi na ambalaži i ostavite u hladnjaku najmanje 20 minuta. Za to vrijeme pripremite kremu prema uputi na ambalaži. Podlogu za tijesto izvadite iz hladnjaka i premažite polovinom kreme. Od 300 g crvenog bobičastog voća odvojite nekoliko lijepih komada za ukrašavanje, a ostatak rasporedite po kremi. Preko voća premažite preostalu čokoladnu kremu i ohladite u hladnjaku barem 2 sata.
Posluživanje: Ohlađenu čokoladnu tortu ukrasite voćem i poslužite.
Savjet: U podlogu za tortu možete dodati 50-70 g mljevenih orašastih plodova.