Vruće Lino Lada čokolade
- Recept by coolinarika.com -Kad zima pokuca na vrata, odgovorite joj šalicom vruće Lino Lada čokolade. Zaista, ima li boljeg zimskog napitka od tekuće Lino Lade s puno šlaga i slatkih dekoracija, i to još u dva okusa?
Priprema
Lino Ladu Gold Creamy stavite u pliću zdjelicu, pa u nju uronite rub čaše. U drugu zdjelicu naribajte čokoladu, a zatim rub čaše koji ste uronili u Lino Ladu stavite u naribanu čokoladu da dobijete čupavi rub. Prašak iz pudinga čokolada pomiješajte sa šećerom i 100 ml mlijeka. Ostatak mlijeka (500 ml) zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte razmućeni prašak za puding. Zagrijavajte uz stalno miješanje i kuhajte još 1 do 2 minute. Dodajte prstohvat chillija u prahu. Na kraju u topli napitak umiješajte Lino Ladu i otopite je. Pripremljeni napitak izlijte u čaše s rubom. Tamni napitak bogato ukrasite mini marshmallowsima, i dodajte candy cane lizalicu. Lino Ladu Milk stavite u pliću zdjelicu, pa u nju uronite rub čaše. U drugu zdjelicu naribajte čokoladu, a zatim rub čaše koji ste uronili u Lino Ladu stavite u naribanu čokoladu da dobijete čupavi rub. Prašak iz pudinga vanilija pomiješajte sa šećerom i 100 ml mlijeka. Ostatak mlijeka (500 ml) zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte razmućeni prašak za puding. Zagrijavajte uz stalno miješanje i kuhajte još 1 do 2 minute. Na kraju u topli napitak umiješajte Lino Ladu Milk i otopite je. Pripremljeni napitak izlijte u čaše s rubom.
Posluživanje: Svijetli napitak bogato ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i prelijte tankim slojem otopljene Lino Lade, dodajte candy cane lizalicu i odmah poslužite.
Savjet: Čašu s rubom od Lino Lade Milk možete umjesto u čokoladu umočiti u kokos brašno.Ako volite manje slatke napitke količinu mlijeka u kojoj kuhate puding možete sa 600 ml povećati na 750-800 ml mlijeka.