Brza mađarica

S gotovim korama priprema pite mađarice bit će brza i jednostavna, pa se u njenu izradu mogu upustiti i novopečene kuharice.

  • 30 min
  • Jednostavno
Brza mađarica

Sastojci

  • 1 paket kora za pitu mađaricu

Za kremu

Priprema

  1. Puding i šećer umiješajte u malo mlijeka. Preostalo mlijeko zagrijte dok ne zavrije.
  2. Kad mlijeko zavrije, ukuhajte pripremljenu smjesu pudinga. Uz miješanje, kuhajte minutu do dvije dok se krema ne zgusne.
  3. U vruću kremu dodajte margarin i miješajte dok se maslac ne otopi.
  4. Tako pripremljenu vruću kremu odmah ravnomjerno rasporedite na kore.
  5. Ohladite na sobnoj temperaturi, a potom spremite u hladnjak na nekoliko sati da se kore stisnu.

Posluživanje: Po gornjoj kori prelijte čokoladnu glazuru, malo ohladite, narežite i poslužite.

Savjet: Kolač uvijek pripremajte dan ranije kako bi kore omekšale, postale podatne i topile se u ustima.

OD VIŠKA GLAVA BOLI

Nek okus dođe u fokus