Teletina s graškom

Ako se u kuhinji priklanjate sezonskim namirnicama, ova će teletina biti osobita u proljeće, s mladim graškom.

  • 70 min
  • Srednje zahtjevno
Teletina s graškom

Sastojci

Priprema

  1. Teletinu narežite na kockice i popecite na zagrijanom ulju.
  2. Dodajte nasjeckani luk, mrkvu narezanu na kockice i goveđe kocke. Sve zajedno podlijte vodom i pirjajte na laganoj vatri dok meso ne omekša.
  3. Dodajte vino, grašak, Gussnel razmućen u malo vode i još kratko prokuhajte. Na kraju umiješajte nasjeckani peršin.

Posluživanje: Uz toplu teletinu s graškom poslužite pire od krumpira.

Savjet: Za pripremu ovog jela koristite meso od teleće plećke ili prsa, a ukoliko koristite meso od buta, skratite vrijeme kuhanja.Ovo možete i zamrznutiZamrzavanje: Jelo ohladite, stavite u posude, dobro zatvorite i zamrznite.Odmrzavanje: Odmrznite jelo u hladnjaku, istresite ga u posudu i lagano prokuhajte 20 minuta.Trajnost: 60 dana.

Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina