Teletina s graškom
- Recept by coolinarika.com -Ako se u kuhinji priklanjate sezonskim namirnicama, ova će teletina biti osobita u proljeće, s mladim graškom.
Priprema
Teletinu narežite na kockice i popecite na zagrijanom ulju. Dodajte nasjeckani luk, mrkvu narezanu na kockice i goveđe kocke. Sve zajedno podlijte vodom i pirjajte na laganoj vatri dok meso ne omekša. Dodajte vino, grašak, Gussnel razmućen u malo vode i još kratko prokuhajte. Na kraju umiješajte nasjeckani peršin.
Posluživanje: Uz toplu teletinu s graškom poslužite pire od krumpira.
Savjet: Za pripremu ovog jela koristite meso od teleće plećke ili prsa, a ukoliko koristite meso od buta, skratite vrijeme kuhanja.Ovo možete i zamrznutiZamrzavanje: Jelo ohladite, stavite u posude, dobro zatvorite i zamrznite.Odmrzavanje: Odmrznite jelo u hladnjaku, istresite ga u posudu i lagano prokuhajte 20 minuta.Trajnost: 60 dana.