Pečena cikorija
- Recept by coolinarika.com -Uz meso pečeno na roštilju servirajte i prilog iznenađenja - pečenu cikoriju. Možda nakon prvog kušanja postane i specijalitet vašeg doma. Pečena cikorija skladno će se uklopiti na pladnju lijepo aranžiranih ražnjića, kobasica i odrezaka.
![Pečena cikorija](https://piovariations.cdn.podravka.net/502cae1a-6423-11eb-a5e1-0242ac12002c/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Pomiješajte limunov sok, maslinovo ulje, med, sitno nasjeckani češnjak i Vegetu Natur. Cikoriji uklonite vanjske listove i prerežite po pola. Prelijte pripremljenom marinadom i stavite na zagrijani roštilj. Pecite s obje strane dok ne omekša.
Posluživanje: Poslužite uz pečeno meso s roštilja.
Savjet: Po želji možete dodati u marinadu bijeli aceto balsamico.