Goveđa rebra s roštilja

Ovakav komad mesa sigurno rijetkima pada na pamet kada se govori o roštilju, no sam postupak kao i rezultat vrijedna su nova iskustva.

  • 240 min
  • Složeno
Goveđa rebra s roštilja

Sastojci

Priprema

  1. Meso pokapajte konjakom i ostavite stajati u hladnjaku 15 minuta.
  2. Zatim meso stavite u vrećicu za vakumiranje i ulijte marinadu.
  3. Promiješajte i ostavite marinirati 30 minuta u hladnjaku.
  4. Meso pecite na roštilju na laganoj temperaturi 3-4 sata prekriveno dubljim poklopcem.

Posluživanje: Poslužite s grah salatom ili povrćem s grilla.

Savjet: Meso možete pripremiti i u pećnici na 90-100°C. Pred kraj pečenja pojačajte temperaturu kako bi meso izvana dobilo hrskavu koricu.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma