MARI ZA PRAVE STVARI

I proteini mogu biti fini

Dolcela cookie dough proteinske pločice bez pečenja

Pomiješajte sastojke, oblikujte u kalup, ohladite i uživajte u Dolcela cookie dough proteinskim pločice bez pečenja. Tako brzo i jednostavno, a tako ukusno. Zahvaljujemo blogerici Mateji Kobeščak na ustupljenom receptu.

  • 30 min
  • Jednostavno
Dolcela cookie dough proteinske pločice bez pečenja

Sastojci

  • 130 g maslaca od indijskih oraščića
  • 50 g mljevenih badema
  • 20 g kokosovog brašna
  • ½ žličice soli
  • 60 g nasjeckane tamne čokolade
  • 1 Dolcela Hi Protein Cookie Shake

Za preljev:

  • 80 g tamne čokolade
  • 1 žličica kokosovog ulja
  • sol za posipanje

Priprema

  1. Kalup za banana bread obložite papirom za pečenje.
  2. U velikoj posudi pomiješajte maslac od indijskih oraščića, HI Protein Cookie Shake, mljevene bademe, kokosovo brašno i sol.
  3. Dodajte nasjeckanu čokoladu i ponovno promiješajte.
  4. Pripremljenu smjesu utisnite u pripremljeni kalup i poravnajte površinu.
  5. Ostavite u hladnjaku oko 30 minuta.
  6. U mikrovalnoj pećnici ili na pari otopite čokoladu i kokosovo ulje.
  7. Otopljenu čokoladu izlijte na smjesu u kalupu i vratite u hladnjak.
  8. Nakon 10 minuta pospite solju i ponovno vratite u hladnjak na otprilike pola sata.
  9. Kada se čokolada stvrdnula, kolač izvadite iz kalupa i narežite na pločice. Od ove smjese dobiti ćete 10-12 pločica.

Posluživanje: Poslužite odmah. Pločice držite u hladnjaku kada ih ne konzumirate.

Savjet: Ako je čokolada pretvrda i puca prilikom rezanja, kolač ostavite na sobnoj temperaturi par minuta prije rezanja.

ADIO ADITIVI!

Poznata jela bez nepoznatih sastojaka