Fine salate

Laganini užitak

Hladna salata s tjesteninom

Počastite se osvježavajućom hladnom salatom s tjesteninom, maslinama, povrćem i čajnom kobasicom. Njezin okus pun nježnih i hladnih zalogaja savršeno će pasati pripremljen u vrijeme vrućih ljetnih dana.

  • 25 min
  • Jednostavno
Hladna salata s tjesteninom

Sastojci

Za preljev:

Priprema

  1. U vreloj posoljenoj vodi skuhajte tjesteninu.
  2. Kuhanu tjesteninu ocijedite i ohladite pod mlazom hladne vode.
  3. U posudu za salatu stavite ocijeđenu tjesteninu, dodajte cherry rajčice prerezana na pola, krastavac narezan na kockice, masline, mozzarellu, ploške kobasice prerezane po pola, peršin i parmezan.
  4. Za preljev, maslinovu ulju dodajte Vegeta & Spirulinu, mljeveni crni papar i ocijeđeni limunov sok.
  5. Promiješajte i prelite preko sastojaka za salatu.

Posluživanje: Salatu lagano promiješajte, poslužite odmah ili držite u hladnjaku do posluživanja.

Savjet: Umjesto kobasice možete upotrijebiti tunu ili neko svježe ili kuhano povrće.

OD VIŠKA GLAVA BOLI

Nek okus dođe u fokus