Salata sa slanutkom

Ova salata od raznih namirnica pršti bojama, a Vegeta mediteran zaokružit će je aromom mediteranskog začinskog bilja. Poslužite je samostalno ili uz pečeno meso.

  • 20 min
  • Jednostavno
Salata sa slanutkom

Sastojci

Za preljev

Priprema

  1. Slanutak dobro ocijedite i stavite u dublju zdjelu.
  2. Dodajte narezane male rajčice, narezane svježe krastavce, stabljike celera, mladi luk, kukuruz šećerac, narezani kopar i nasjeckani peršin pa sve dobro izmiješajte.
  3. Namirnice u zdjeli ohladite u hladnjaku, a za to vrijeme pripremite preljev.
  4. Maslinovo ulje pomiješajte sa senfom, Vegetom natur mediteran i limunovim sokom.

Posluživanje: Ohlađenu salatu prelijte pripremljenim preljevom i poslužite.

Savjet: Kako bi salata zadržala svježinu, preljev poslužite posebno u zdjelici, a salatu prelijte neposredno prije jela.

Gulaš

Inspirirani tradicijom