Bubble waffli s Lino Ladom

Pripremite jednostavne i nevjerojatno ukusne bubble waffle s Lino Ladom bez glutena. Iako su hrskavi, odmah nakon pečenja su podatni pa ih možete oblikovati za posluživanje u čašama.

  • 30 min
  • Jednostavno
Bubble waffli s Lino Ladom

Sastojci

  • 2 jaja
  • 60 g šećera
  • 100 ml mlijeka
  • 130 ml ulja
  • 1 Dolcela Američke palačinke i waffli bez glutena

Za nadjev:

Priprema

  1. Pripremite 2 posude prikladne za miksanje. Odvojite bjelanjke od žumanjka.
  2. U posudi u kojoj ste odvojili bjelanjke, električnom miješalicom miksajte bjelanjke u čvrsti snijeg.
  3. U drugu posudu sa žumanjcima usipajte sadržaj vrećice, šećer, mlijeko i ulje te miksajte u homogenu smjesu pa lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka.
  4. Pecite u aparatu za bubble waffle (prilagodite vrijeme pečenja svojem waffel aparatu). Smjesa će biti dovoljna za 8 – 10 waffla.

Posluživanje: Poslužite s Lino Ladom Gold creamy i Lino Lada kikiriki maslacem crunchy ili kombinacijom Lino Lade Milk, karamelom, bananom narezanom na ploške i sjeckanim bademima.

Savjet: Vaffli su jako hrskavi. Ukoliko ćete ih posluživati u čašama potrebno ih je odmah nakon pečenja savinuti i oblikovati u čašu kako biste izbjegli pucanje waffla.

Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži