Bubble waffli s Lino Ladom

Pripremite jednostavne i nevjerojatno ukusne bubble waffle s Lino Ladom bez glutena. Iako su hrskavi, odmah nakon pečenja su podatni pa ih možete oblikovati za posluživanje u čašama.

  • 30 min
  • Jednostavno
Bubble waffli s Lino Ladom

Priprema

  1. Omekšanom maslacu sobne temperature dodajte vanilin šećer, šećer u prahu i dobro izmiješajte električnom miješalicom.
  2. Kad su se maslac i šećer dobro povezali, dodajte jaje po jaje dobro miješajući između svakog dodavanja.Dodajte jogurt, promiješajte i lagano usipajte brašno pomiješano s praškom za pecivo, soli i Gussnelom. Dobivenu smjesu pustite da odstoji 30-ak minuta.
  3. Za svaki waffl upotrijebite 2-3 žlice smjese i pecite na dobro zagrijanom kalupu u aparatu za waffle (prilagodite vrijeme pečenja svojem waffel aparatu).
  4. Preko waffla nanesite Lino Ladu Gold creamy, kikiriki maslac i sjeckani kikiriki.Isto tako nanesite Lino Ladu Milk, karamel, bananu narezanu na ploške i pospite nasjeckanim bademima.

Posluživanje: Waffle poslužite tople ili hladne.

Savjet: Ukoliko ćete ih posluživati u čašama potrebno ih je odmah nakon pečenja savinuti i oblikovati u čašu kako biste izbjegli pucanje waffla.

ŠEĆERU BAJ-BAJ

Jedna slatka briga manje