Eva ljetna panzanella salata
- Recept by coolinarika.com -Za šarenilo na stolu potrebno je tek malo mašte i talijanska panzanela salata s Evom, naročito popularna u ljetnim mjesecima.
![Eva ljetna panzanella salata](https://podravkaiovariations.azureedge.net/e7784562-dbfb-11ec-a276-8e57589e9aad/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Tikvicu narežite na ploškice, rajčice na polovice, luk na ploške, kruh i mozzarellu na kockice. Povrće stavite u veliki tanjur ili plitku zdjelu za posluživanje. Lagano promiješajte i prelijte maslinovim uljem. Kruh narežite na kockice veličine zalogaja i popecite na suhoj teflon tavi. Za umak u zdjelici promiješajte paštetu, mileram i limunov sok.
Posluživanje: Kockice kruha umočite u umak, dodajte salati i poslužite.
Savjet: U umak možete dodati i malo maslinovog ulja.