BEZGLUTENSKA HRANA

Mala, a tako nezgodna bjelančevina

Bezglutenski waffli s graškom

Iako vam možda na prvu možda izgleda kao neobičan spoj, predlažemo da pripremite bezglutenske wafle od jaja, sira i graška. Prilikom posluživanja možete ih još obogatiti žlicom ajvara i preostaje samo uživati u obroku spremnom u 10 minuta. 

  • 10 min
  • Jednostavno
Bezglutenski waffli  s graškom

Sastojci

Priprema

  1. Jaja izmiješajte električnom miješalicom dok ne postanu pjenasta. Dodajte naribani sir i ocijeđeni grašak.
  2. Lagano promiješajte lopaticom, posolite i dodajte malo crnog papra.
  3. Zagrijane kalupe aparata za waffle i premažite maslacem.
  4. Smjesu stavite u aparat, poklopite i pecite nekoliko minuta ovisno o aparatu.

Posluživanje: Pečene waffle poslužite s Ajvarom kao brzi slani doručak, ukusan ručak ili jednostavno međuobrok, idealan za djecu i odrasle.

Savjet: Waffli mogu biti lagano pečeni ili jače ovisno kako volite. Po želji u smjesu možete dodati 1 žlicu škrobnog brašna (Dolcela Gussnel).

Čokolada

Zadovoljstvo na kvadrat