Pileći burrito s avokadom
- Recept by coolinarika.com -Lagana jela koja nam ne ostavljaju težinu u želucu, a nutritivno su bogata, favoriziramo u bilo koje doba godine. Pileći burrito s avokadom jedno je od onih jela za koje se, bez grižnje savjesti, traži porcija više.
Priprema
Na zagrijano ulje stavite piletinu narezanu na trake i popecite na jačoj vatri, uz miješanje, dok tekućina ne ispari. Dodajte na ploške narezane gljive i popecite na laganoj vatri, uz povremeno miješanje (oko 5 minuta). Dodajte 300 ml mlake vode, umiješajte sadržaj vrećice Fanta te pirjajte na laganoj vatri oko 5 minuta, da se sastojci povežu. Avokado narežite na ploške. Na tortilju stavite četvrtinu nadjeva i pospite naribanom mozzarellom. Položite nekoliko ploški avokada i pospite bosiljkom.
Posluživanje: Zarolajte tortilju i poslužite odmah toplo.
Savjet: Savijeni burrito prerežite popola i omotajte papirom, za lakšu konzumaciju.