Cool lica grahorica

Superhrana koju dobro poznajete

Tacosi s grahom

Maštovitost meksičke kuhinje ukomponirana u tacose, u tren oka postaje kompletan obrok, a okus upotpunjava umak od jogurta i češnjaka.

  • 15 min
  • Jednostavno
Tacosi s grahom

Sastojci

Za umak:

Priprema

  1. Na zagrijano ulje stavite mljeveno meso i uz miješanje popecite do rumene boje.
  2. Umiješajte ocijeđeni grah, posolite i pospite mljevenim crnim paprom. Kratko propirjajte da se sastojci povežu.
  3. Avokado očistite, narežite na ploške i nakapajte sokom limete.
  4. Rajčice prerežite popola, a salatu narežite na rezance.
  5. Grčkom jogurtu dodajte protisnuti češnjak, malo soli, svježe mljeveni crni papar i korijandar.
  6. Tortilje lagano zagrijte na suhoj tavi da se lakše saviju, pa ih nadjenite pripremljenim mesom s grahom. Preko nadjeva stavite malo salate, rajčice, avokada i malo umaka.

Posluživanje: Poslužite odmah.

Savjet: Volite li pikantniji okus, u umak dodajte malo Vegeta Maestro chilija.

ZA SEBE BIRAM NAJBOLJE

Okusi nadahnuti prirodom