Nedjeljni ručak

Okupljeni oko stola

Svinjski kotleti na roštilju

Vegeta grill pikantno pečenje poslužite s pečenim krumpirom i salatom od rikule i rajčice i uživajte u pikantnim zalogajima.

  • 25 min
  • Jednostavno
Svinjski kotleti na roštilju

Sastojci

Priprema

  1. Pola sadržaja vrećice Vegete grill pikantno pečenje umiješajte u maslinovo ulje i pripremljenom smjesom natrljajte meso.
  2. Maslac ostavite na sobnoj temperaturi i kad omekša, dodajte mu preostali sadržaj vrećice Vegete i dobro izmiješajte.
  3. Pripremljene svinjske kotlete pecite na roštilju i premazujte ih maslacem za vrijeme pečenja.

Posluživanje: Poslužite s pečenim krumpirom i salatom od rikule i rajčice.

Savjet: Dio maslaca možete zamotati u aluminijsku foliju u obliku valjka, kratko ostaviti u hladnjaku i prilikom posluživanja stavljati na vruće kotlete na kojima će se maslac otapati.

ŠEĆERU BAJ-BAJ

Jedna slatka briga manje