Pržena tuna na supersalati

Uživajte u laganom jelu od tune na omiljenoj salati posutoj ostrušcima tvrdog ovčjeg sira.

  • 35 min
  • Jednostavno
Pržena tuna na supersalati

Sastojci

Priprema

  1. Odreske tune pospite Vegetom Natur Grill Classic i ostavite marinirati desetak minuta.
  2. Za preljev maslinovo ulje pomiješajte s limunovim sokom, mljevenim paprom, soli, origanom i nasjeckanim češnjakom.
  3. Odreske stavite na zagrijanu grill tavu (ili roštilj) i popecite s obiju strana.
  4. Rikuli dodajte kapare, prelijte pripremljenim preljevom i lagano promiješajte.

Posluživanje: Na salatu složite tunu, nakapajte maslinovim uljem, pospite ostrušcima tvrdog ovčjeg sira i poslužite.

Savjet: Osim rikule možete koristiti i druge salate kao što su potočarka, matovilac i sl.

Natur

Po receptu majke prirode