ADIO ADITIVI!

Poznata jela bez nepoznatih sastojaka

Špageti bolognese za 7 minuta

Jedno od najpopularnijih jela diljem svijeta obožavani je talijanski bolognese umak. Svaka kuhinja, bilo obiteljska ili renomiranog restorana, ima svoj vlastiti recept za ovo jelo. I mi smo kreirali recept špageti bolognese za 7 minuta. Osim brze pripreme, tajna izvrsnosti ovog recepta krije se u bogatom okusu umaka koji se duuugo pamti.

  • 7 min
  • Jednostavno
Špageti bolognese za 7 minuta

Sastojci

Priprema

  1. Špagete stavite kuhati u posoljenu zavrelu vodu i kuhajte da ostanu al dente.
  2. Sadržaj limenke zarijte u prikladnoj posudi u kipućoj vodi, na umjerenoj vatri 2-3 minute.
  3. Kuhanu tjesteninu ocijedite, stavite u tanju, prelijte bolognese umakom, pospite parmezanom.

Posluživanje: Ukrasite listićima bosiljka i poslužite.

Savjet: Špagete možete zamijeniti i drugom omiljenom tjesteninom.

BEZGLUTENSKA HRANA

Mala, a tako nezgodna bjelančevina