Raznobojna juha od povrća

Juha je jelo u kojemu svakodnevno možemo uživati i često tražimo način kako je obogatiti. Šarenilo povrća pretočeno u zdjelu, rezultiralo je raznobojnom juhom od povrća.

  • 35 min
  • Jednostavno
Raznobojna juha od povrća

Sastojci

Priprema

  1. Batat, papriku i tikvice narežite na kockice.
  2. Na zagrijanom ulju popecite batat, dodajte papriku, a zatim i tikvice.
  3. Dodajte 800 ml mlake vode i sadržaj vrećice. Kad zakipi, dodajte čili, kuhajte 20 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno promiješajte.
  4. Dodajte ocijeđeni kukuruz šećerac i kuhajte još nekoliko minuta.
  5. Gustu juhu rasporedite u tanjure i u svaki dodajte malo sira narezanog na sitne kockice.

Posluživanje: Poslužite s popečenim kruhom.

Savjet: Umjesto kukuruza šećerca, možete dodati grašak.

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh