Povrtni paprikaš

Povrtni paprikaš stavite u dublju zdjelicu, dodajte narezani feta sir i uživajte u finom jelu.

  • 40 min
  • Jednostavno
Povrtni paprikaš

Priprema

  1. Mladi luk, mrkvu i stapku celera narežite na ploške i stavite na zagrijano maslinovo ulje.
  2. Popecite povrće da lagano uvene i podlijte prošekom. Dodajte tople vode, sjeckanu rajčicu, povrtni temeljac, papar, cimet, sol, mljevenu slatku i ljutu papriku i umiješajte ocijeđeni bijeli grah.
  3. Posudu s povrćem stavite u pećnicu zagrijanu na 200 °C i pecite 20 minuta.

Posluživanje: Povrtni paprikaš stavite u dublju zdjelicu, dodajte narezani feta sir i poslužite.

Savjet: Priprema jela bit će jednostavnija i brža ako koristite posudu u kojoj se hrana može pripremati i na štednjaku, ali i u pećnici.

OD VIŠKA GLAVA BOLI

Nek okus dođe u fokus