Valentinovo

Ljubav ide kroz želudac

Kozice sa cherry rajčicama i rikulom

Kozice volimo kombinirati s rajčicama i aromatičnim začinima poput bosiljka i origana. Uz češnjak, rikulu i maslinovo ulje imamo sve preduvjete za mediteransku gozbu.

  • 15 min
  • Jednostavno
Kozice sa cherry rajčicama i rikulom

Sastojci

Priprema

  1. Na zagrijano maslinovo ulje, dodajte nasjeckani češnjak.
  2. Kad češnjak zamiriši, dodajte kozice i pospite Vegetom.
  3. Popecite 2-3 minute, pa ulijte sjeckanu rajčicu. Pirjajte na laganoj vatri dok se umak ne zgusne (5-10 minuta).
  4. Tavu maknite s vatre i umiješajte 2 velike šake rikole.

Posluživanje: Poslužite odmah s kuhanom tjesteninom po izboru.

Savjet: Ovo lagano jelo možete dodatno začiniti sa sokom od limuna i chilijem.

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh