Blagdanski cake pops

Blagdanski cake pops u obliku soba dekorativna je i ukusna slastica. Iako će se slatkim sobovima najviše razveseliti najmlađi, namijenjen je svima koji vole slastice s dominantnim okusom čokolade. 

  • 60 min
  • Jednostavno
Blagdanski cake pops

Sastojci

Za dekoraciju:

  • 150 g tamne čokolade
  • 1 žlica ulja
  • 30 g bijele čokolade
  • 50 g Kviki pereca
  • 25 crvenih čokoladnih bombona

Priprema

  1. Pećnicu zagrijte na 180δ°C, a protvan dimenzija oko 25x25 cm obložite papirom za pečenje.
  2. Smjesi za muffine dodajte Vanilin i naranča šećer, jaje, ulje i vodu te je pripremite prema uputama na pakiranju. Pecite oko 30 minuta pa ohladite.
  3. 200 g čokolade otopite i pomiješajte s maslacem.
  4. Biskvit namrvite i pomiješajte s kremom od čokolade. Ohladite.
  5. Od hladne smjese oblikujte kuglice veličine oraha.
  6. Otopite još 150 g čokolade sa žlicom ulja.
  7. Štapić za ražnjiće ili cake pops prvo umočite u otopljenu čokoladu pa na njega nabodite kuglicu. Umočite u čokoladi i ocijedite višak.
  8. Ubodite dva pereca za rogove te bombončić za nos i ohladite dok se čokolada ne stisne. Na kraju otopljenom bijelom čokoladom nacrtajte oči.

Posluživanje: Za 20-25 kom

ADIO ADITIVI!

Poznata jela bez nepoznatih sastojaka