Pikantna riblja juha

Juhe možemo definirati kombinacijom povrća, mesa ili ribe sa začinima i vodom. Mogu se posluživati vruće ili hladne, uz dodatak tjestenine, riže ili kruha, a mogu poslužiti i kao temeljci za jela.

  • 40 min
  • Jednostavno
Pikantna riblja juha

Sastojci

Priprema

  1. Na zagrijanom ulju popecite sitno nasjeckani luk, dodajte krumpir narezan na kockice.
  2. Prelijte mlakom vodom i umiješajte sadržaj vrećice Fanta za riblju juhu i paprikaš.
  3. Dodajte chili, ribu narezanu na odreske, malu vezicu celerova lista i kuhajte 25 minuta.
  4. Pred kraj kuhanja izvadite celer, dodajte bijelo vino i još kratko prokuhajte.

Posluživanje: Nakapajte s s par kapi maslinova ulja i limunova soka i poslužite sa širokim rezancima.

Savjet: Luk i krumpir možete naribati, a celerov list zamijeniti korijenom celera.

ŠEĆERU BAJ-BAJ

Jedna slatka briga manje