Priprema
Meso narežite na kocke. Zagrijte malo maslinovog ulja u dubljoj posudi na jačoj vatri. Dodajte meso i popecite ga u serijama, nekoliko minuta sa svake strane da porumeni. Između serija dodajte maslinovog ulja po potrebi. Popečeno meso izvadite i ostavite sa strane. Vatru smanjite na srednju, dodajte ostatak maslinovog ulja, narezanu papriku, mrkvu i celer. Kratko popecite uz miješanje, pa vratite zapečeno meso. Dodajte rajčicu, ulijte 700 ml vode i umiješajte Fant. Kad zakuha smanjite vatru, poklopite, pirjajte oko 90 minuta uz povremeno miješanje i dodavanje vode po potrebi. Zatim dodajte krumpir narezan na kockice, kukuruz, grašak, mahune, kupus i malo chilia. Pirjajte oko 20 minuta ili dok krumpir ne omekša.
Posluživanje: Prije posluživanja pospite narezanim peršinom i poslužite toplo.
Savjet: Zelje možete zamijeniti porilukom i dodati povrće koje volite.