Krem juha od graška

Cijenite li užitak u žlici tople, kremaste juhe, predlažemo da pripremite juhu od graška koju možete obogatiti vrhnjem za kuhanje. Samo pet sastojaka i 20 minuta dijeli vas od tanjura punog okusa.

  • 20 min
  • Jednostavno
Krem juha od graška

Sastojci

Priprema

  1. U većoj posudi zagrijte ulje, dodajte sitno narezan luk i popecite na laganoj vatri uz povremeno miješanje.
  2. Dodajte Vegetu i 1l vode.
  3. Pojačajte vatru, a kad juha zavri dodajte grašak te kuhajte 2-3 minute. Maknite s vatre.
  4. Štapnim mikserom (ili blenderom) usitnite da juha ne bude glatka.
  5. Dodajte vrhnja i miješajte da se sjedini.

Posluživanje: Poslužite toplo.

Savjet: Ovoj jednostavnoj juhi možete dodati svježu mentu koja se odlično slaže sa graškom.

PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima