Špagete iz jedne posude
- Recept by coolinarika.com -Podravkini proizvodi desetljećima putuju u svijet. Pogledajte kako su se našli u špagetima iz jedne posude koje je pripremila češka glumica, model te lifestyle i gastroblogerica Barbora Mottlová.
![Špagete iz jedne posude](https://podravkaiovariations.azureedge.net/32d06d00-6cac-11ed-b0bf-a6ee60d09cab/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Za pripremu temeljca, u 400 ml kipuće vode stavite 1 povrtnu kocku i otopite je. Špagete stavite u širu posudu s višim rubom, dodajte nasjeckani luk, zatim narezane tikvice, prelijte Passatom, dodajte nasjeckani češnjak i zalijte temeljcem. Poklopite i lagano kuhajte 10-ak minuta da špageti postanu al dente. Dodajte Vegetu Natur, promiješajte, rasporedite narezane sušene rajčice, poklopite i ostavite da odstoji oko 5 minuta. Promiješajte.
Posluživanje: Gotovo jelo u tanjuru pospite naribanim sirom i ukrasite svježim bosiljkom.
Savjet: Umjesto sira, za vegetarijance koristite dimljeni tofu.