Pržena tuna na super salati

Pržena tuna i mediteranski sastojci u svježoj salati savršen je obrok u danu kada poželite lagano jelo.

  • 35 min
  • Jednostavno
Pržena tuna na super salati

Sastojci

Priprema

  1. Odreske tune pospite Vegetom Natur grill i ostavite marinirati desetak minuta.
  2. Za preljev maslinovo ulje pomiješajte s limunovim sokom, mljevenim paprom, soli, origanom i nasjeckanim češnjakom.
  3. Odreske stavite na zagrijanu grill tavu (ili roštilj) i popecite s obiju strana.
  4. Rikuli dodajte kapare, prelijte pripremljenim preljevom i lagano promiješajte.

Posluživanje: Na salatu složite tunu, nakapajte maslinovim uljem, pospite ostrušcima tvrdog ovčjeg sira i poslužite.

Savjet: Osim rikule možete koristiti i druge salate kao što su potočarka, matovilac i sl.

Ajvar

Razmazi svoje nepce