Krem juha sa sjemenkama
- Recept by coolinarika.com -Juhu pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama možete poslužiti i kao zaseban obrok jer kremozni zalogaji u kombinaciji s porilukom i bučom mogu stvoriti lagano zasitan osjećaj kakav i želite u vrućem razdoblju u godini.
![Krem juha sa sjemenkama](https://piovariations.cdn.podravka.net/80b1340e-6390-11eb-8840-0242ac120026/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
U kipuću vodu stavite očišćenu i narezanu buču, poriluk i celer. Dodajte Vegetu Natur goveđu kocku i kuhajte 10-ak minuta. Maknite s vatre i stavite u blender, dodajte lišće celera i miksajte nekoliko minuta.
Posluživanje: Pripremljenu juhu poslužite odmah pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama.
Savjet: Poriluk možete zamijeniti lukom.