Koktel šumsko voće

Koktel šumsko voće ukrasite kriškama breskve, dodajte slamčicu i lagano uživajte u okusu meda, viskija i voća.

  • 15 min
  • Jednostavno
Koktel šumsko voće

Sastojci

Priprema

  1. Zagrijte 200 ml vode pa kad zakipi, uklonite s vatre, dodajte vrećice čaja i poklopite. Nakon 10 minuta vrećice ocijedite i uklonite.
  2. Čaj pustite da se ohladi do sobne temperature, pa ga ulijte u blender, dodajte viski, med, oguljene breskve i sve dobro izmiksajte.
  3. U blender dodajte i led i samo kratko izmiješajte da se led razlomi na sitnije komade.

Posluživanje: Koktel šumsko voće ulijte u 2 čaše volumena cca 300 ml, ukrasite kriškama breskve, dodajte slamčicu i uživajte.

Savjet: Neka vam sve namirnice prije dodavanja u čaj budu dobro rashlađene kako bi koktel bio ukusniji.

OD VIŠKA GLAVA BOLI

Nek okus dođe u fokus