Dolcelini princes uštipci
- Recept by coolinarika.com -Tradicionalni uštipci od parena tijesta često su završavali neuspjehom, a uz pomoć već napola dovršena tijesta i kreme Dolcelini princes uštipci uvijek uspijevaju.

Priprema
U posudu uspite mješavinu za tijesto, dodajte toplu vodu, otopljeni margarin te dobro miješajte električnom mješalicom dok ne dobijete glatko tijesto koje se odvaja od posude. Ostavite da se ohladi, a zatim umiješajte jaja. Žlicom ili uz pomoć vrećice oblikujte tijesto u hrpice veličine oraha na namašćeni pleh. Pripazite na razmak da se rastući pri pečenju ne spoje. Pecite 30 minuta na 200°C i za to vrijeme pećnicu ne otvarajte. U visoku posudu ulijte prokuhano hladno mlijeko. Dodajte mu šećer, prašak za kremu iz kutije Princes uštipaka Dolcela te promiješajte. Kremu miješajte električnom mješalicom najvećom brzinom 3 minute. Pečene i ohlađene uštipke prerežite, napunite kremom, ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i poklopite.
Posluživanje: Dobro ohlađene princes uštipke prije posluživanja pospite šećerom u prahu.
Savjet: Prije nego tijesto stavite peći, poškropite ga hladnom vodom.