Jastučići s Lino ladom Gold
- Recept by coolinarika.com -Počastite se mekanim jastučićima punjeni finim namazom s okusom lješnjaka koje ćete dugo pamtiti.
Priprema
Lisnato tijesto tanko razvaljajte i narežite pravokutnike 10x15 cm. Pola pravokutnika premažite Lino ladom Gold tako da 1 cm ruba ostane nenamazan. Na drugom tijestu urežite proreze (također pazite da ostane 1 cm uz rub neprerezano). Poklopite narezano tijesto preko namazanog s Lino ladom Gold i pritisnite rubove. Pripremljene jastučiće posložite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 15 minuta.
Posluživanje: Jastučiće pospite vanilin šećerom u prahu i poslužite.
Savjet: Tijesto premažite količinom Lino lade ovisno o vašem ukusu.