Zelene masline punjene pastom od paprike

Zelene masline punjene pastom od paprike

Gastro romantika - masline plus paprika!

Spoj koji će vas oduševiti kako okusom, tako i izgledom! Ova dva sjajna izvora fitonutrijenata u kombinaciji obiluju tvarima dobrim za vaš organizam, poput oleinske kiseline i vitamina E.

Idealna kao prilog, snack, ali i u umacima za tjestenine ili ukusnim namazima. Uz sve to, omiljen su ukras sendviča i ostalih malih hladnih zalogaja! Masline su vrlo dobar izvor mononezasićenih masnih kiselina i dobar izvor vitamina E. Čak 75% masti čini oleinska kiselina, koja smanjuje razinu kolesterola.

 

Značajke proizvoda

Priprema

masline se u kulinarstvu koriste za pripremu različitih namaza za predjela, ali i za umake za ribu i perad. Može ih se dodati u gotovo sve salate, a sve se češće dodaju i u umake za tjesteninu.

  • Čuvati: nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 10 dana.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: staklenka 350 g, 680 g.

Sastojci

masline, voda, pasta od paprike 18% (paprika, voda, zgušnjivači: Na-alginat, Guar guma), kuhinjska sol, regulator kiselosti: limunska kiselina, antioksidans: askorbinska kiselina.

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Badnjak

Više od pripreme za Božić