Najbolje od američkog roštilja: spare ribs. Slow cook svinjska rebra polako su kuhana u vlastitom soku uz dodatak začina, na niskim temperaturama te tijekom duljeg vremena u zatvorenoj vrećici, kako bi svi sokovi ostali u mesu. Mekana i sočna kao rijetko koji komad mesa, rebra se samo “završavaju” na grillu kako bi dobila finalnu mirisnu glazuru. Spremno u 10 minuta. Apsolutna poslastica!
Ukratko...
Prirodno bogato proteinima • Bez dodanih pojačivača okusa • Prikladno za serviranje 2 porcije • Slow cooked • High quality • Gotovo u samo 10 minuta
proizvod je potrebno zagrijati u pećnici, na tavi ili na roštilju
rebra svinjska s kostima 90%, voda , marinada 5% (koncentrat rajčice, šećer, ocat, modificirani škrob, zgušnjivač: ksantan guma; konzervans natrijev benzoat, kalij sorbat, kuhinjska sol, prirodna aroma ,melasa, ocat od ječmenog slada (sadrži gluten), riba, pšenica, soja, začini (sadrži gorušicu). Može sadržavati orašaste plodove, sulfite, jaja, mlijeko, celer, rakove i mekušce.
- Čuvati: u hladnjaku na temperature 0 – 8 stupnjeva C
- Trajanje: 45 dana.
- Pakiranje: u vrećici u kartonskoj komercijalnoj kutiji.
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 224 kcal / 925 kJ |
---|---|
Masti | = 16 g |
- zasićene masne kiseline | = 5.5 g |
Ugljikohidrati | = 2.3 g |
- šećeri | = 1.8 g |
Bjelančevine | = 18 g |
Sol | = 1.9 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Podravka
- OBROK
- Večera
- Ručak
- STUPANJ PRIPREME
- Gotovo
- OKUS
- Slano
- GLAVNI SASTOJAK
- Meso
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Izvor proteina
- Bez dodanih pojačivača okusa