Riža smeđa parboiled vakuum

Riža smeđa parboiled vakuum

Više vlakana, manje kuhanja

Riža je u svom integralnom obliku jedan od izvrsnih izvora hranjivih tvari jer sadrži obilje vitamina (vitamini B skupine, npr. B1 i B3), minerala (npr. magnezij) i vlakana. Postupkom parboiliranja (tehnika obrade parom i vrućom vodom) njena zrna su postala još ukusnija, a uobičajeno vrijeme kuhanja smeđe riže skraćeno je na pola. Štedite svoje vrijeme, obogatite svoj jelovnik! 

Ukratko...

Talijanska riža • Više prehrambenih vlakana • Visokovrijedan obrok

Značajke proizvoda

rižu dodajte u vrelu vodu u omjeru 1:5 i kuhajte 30-50 min.

smeđa parboiled srednjezrnata riža.

  • Čuvati: na sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 24 mjeseca.
  • Pakiranje: 1000 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 349 kcal / 1484 kJ
Masti = 0.64 g
- zasićene masne kiseline = 0.24 g
Ugljikohidrati = 78.6 g
- šećeri = 1 g
Vlakna = 0.6 g
Bjelančevine = 7 g
Sol = 0 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
MARI ZA PRAVE STVARI

I proteini mogu biti fini