Riža parboiled vakum

Riža parboiled vakum

Tehnologija u službi vaše kuhinje

Kako bismo dobili rižu koja vam pruža maksimum okusa ali i hranjivosti, posegnuli smo za suvremenim tehnološkim rješenjima. Birana zrna riže obrađena su parboiling tehnikom i tako zadržala vitamine i mineralne tvari iz ljuske, a vakuumskim pakiranjem takve riže njena kvaliteta još duže ostaje nepromijenjena. A sada nastupate vi – želimo vam puno sjajnih trenutaka u kuhinji!

Ukratko...

Talijanska riža • Više načina upotrebe • Brza priprema • Ne raskuha se

Značajke proizvoda

rižu dodajte u vrelu vodu u omjeru 1:3 i kuhajte 10-14 min.

bijela parena (parboiled) dugozrnata riža.

  • Čuvati: na sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: 1000 g, vakum.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 349 kcal / 1484 kJ
Masti = 0.64 g
- zasićene masne kiseline = 0.24 g
Ugljikohidrati = 78.6 g
- šećeri = 1 g
Vlakna = 0.6 g
Bjelančevine = 7 g
Sol = 0 g
Niacin = 5.7 mg
Fosfor = 158 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Isprobajte ih u ovim receptima

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Žitarice

Vrijedne vaše pažnje