Riža parboiled integralna vakum

Riža parboiled integralna vakum

Više vlakana, manje kuhanja

Riža je u svom integralnom obliku jedan od izvrsnih izvora hranjivih tvari jer sadrži obilje vitamina (vitamini B skupine, npr. B1 i B3), minerala (npr. magnezij) i vlakana. Postupkom parboiliranja (tehnika obrade parom i vrućom vodom) njena zrna su postala još ukusnija, a uobičajeno vrijeme kuhanja smeđe riže skraćeno je na pola. Štedite svoje vrijeme, obogatite svoj jelovnik! 

Ukratko...

Talijanska riža • Više prehrambenih vlakana • Visokovrijedan obrok

Značajke proizvoda

rižu dodajte u vrelu vodu u omjeru 1:3 i kuhajte 17-20 min.

oljuštena parboiled (smeđa, prirodna) srednjezrnata riža.

  • Čuvati: na sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 24 mjeseca.
  • Pakiranje: 800 g, vakuum.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 349 kcal / 1480 kJ
Masti = 2 g
- zasićene masne kiseline = 0.4 g
Ugljikohidrati = 74.1 g
- šećeri = 1.1 g
Vlakna = 3.2 g
Bjelančevine = 7.1 g
Sol = 0 g
Tiamin = 0.22 mg
Niacin = 9.8 mg
Pantotenska kiselina = 1.9 mg
Fosfor = 303 mg
Magnezij = 107 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Puding

Zadrhtite od uzbuđenja