Raženo brašno (TIP 1250)

Raženo brašno (TIP 1250)

Kad tražite najbolje

Iznimno visoka prehrambena vrijednost raženog brašna ogleda se u bogatstvu kalcija i željeza koje sadrži i obilju prehrambenih vlakana.

Osim specifične tamne boje i snažnog okusa, posebnost kruha i peciva od raženog brašna je svježina koju dugo zadržavaju. Za tijesta kod kojih trebate ekstra mekoću, pomiješajte raženo i pšenično brašno za još rahliji rezultat. Mnogo dobrog stiže iz raži - to se traži!

Ukratko...

Brašno bogato vlaknima • Sa visokim sadržajem Ca i Fe • Proteini raži su veće prehrambene vrijednosti od pšeničnih proteina • Kruhu daje puniji okus i produženu svježinu

uz miješanje sa pšeničnim brašnom i dodatkom kvasca, soli i vode.

raženo brašno.

  • Čuvati: na suhom i zračnom mjestu.
  • Trajanje: 6 mjeseci.
  • Pakiranje: 900 g, 50 kg.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 352 kcal / 1478 kJ
Masti = 0.74 g
- zasićene masne kiseline = 0.11 g
Ugljikohidrati = 77 g
- šećeri = 2.9 g
Vlakna = 11 g
Bjelančevine = 9 g
Sol = 0.09 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Kruh

Kruh naš svagdašnji