Povrće za francusku salatu

Povrće za francusku salatu

Proslavite raznolikost u tanjuru!

Tradicionalnu salatu bez koje je novogodišnji stol nezamisliv, možete pripremiti bilo kad i svaki dan učiniti svečanim!

Grašak, mrkva i krumpir koje sadrži ovo pakiranje, osim za francusku ili rusku salatu možete koristiti i za juhe, druge vrste salata ili priloga koje vam donose recepti na pakiranju. Unaprijed nasjeckano i spremno za pripremu, idealno su rješenje koje štedi vaše vrijeme.

Ukratko...

Prirodni izvor vitamina i minerala • Nezamijenjivi sastojci za brzu i jednostavnu pripremu francuske salate

Značajke proizvoda

Bez glutena

Klasična priprema: zamrznutu mješavinu povrća stavite u kipuću slanu vodu. Kada ponovo zavrije, kuhajte još 8 minuta. Priprema u mikrovalnoj pećnici: zamrznutu mješavinu povrća stavite u posudu, prelijte vodom i posolite po želji. Zagrijavajte povrće u mikrovalnoj pećnici... prikaži još Klasična priprema: zamrznutu mješavinu povrća stavite u kipuću slanu vodu. Kada ponovo zavrije, kuhajte još 8 minuta. Priprema u mikrovalnoj pećnici: zamrznutu mješavinu povrća stavite u posudu, prelijte vodom i posolite po želji. Zagrijavajte povrće u mikrovalnoj pećnici oko 15 minuta na 900 W. Francuska salata: povrće ocijedite i ohladite. Dodajte krastavce narezane na kockice, majonezu, senf, kiselo vrhnje, sol i papar te lagano promiješajte. Kako biste obogatili salatu, možete joj dodati narezana tvrdo kuhana jaja. Ako želite rusku salatu, dodajte šunku narezanu na kockice.

u promjenjivim omjerima: grašak, mrkva, krumpir

  • Čuvati: na - 18°C do datuma otisnutog na pakiranju; na - 12°C 1 mjesec; na - 6°C 1 tjedan. Jednom odmrznuti proizvod ne ponovo zamrzavati.
  • Trajanje: 24 mjeseca.
  • Pakiranje: 450 g

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 64 kcal / 271 kJ
Masti = 0.5 g
- zasićene masne kiseline = 0.1 g
Ugljikohidrati = 10.6 g
- šećeri = 3.4 g
Bjelančevine = 2.8 g
Sol = 0.03 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Božić

Najsvečaniji stol u godini