Polubijelo brašno sadrži više dijelova dobivenih iz ovojnice zrna pšenice pa zato u njegovom sastavu nalazimo više vitamina, minerala, proteina i celuloznih vlakana nego u bijelom brašnu.
Od polubijelog brašna svaki kruh i pecivo jednostavno prodiše, pa je i poznato kao 'krušno' brašno. No, nemojte stati na pola puta: od polubijelog brašna možete dobiti još mnogo više finih zalogaja!
Ukratko...
Za pripremu kruha u domaćinstvu
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 337 kcal / 1410 kJ |
---|---|
Masti | = 1.2 g |
Ugljikohidrati | = 74.8 g |
Bjelančevine | = 11.3 g |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Podravka
- Podravka brašno
- TIP PROIZVODA
- Brašna i mješavine
- OBROK
- Ručak
- Međuobrok
- Večera
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Neutralno
- GLAVNI SASTOJAK
- Žitarice
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Prikladno za vegetarijance