Podravka pasirana rajčica dobivena je iz svježih rajčica dozrelih na toplom mediteranskom suncu. Osim punog okusa i kremaste teksture, pravo bogatstvo krije se u preradi ubranih rajčica u roku 24 sata od berbe, čime se zadržava maksimalna hranjivost pasirane rajčice.
Prerađena rajčica čini bolji izvor likopena u odnosu na svježu, budući da ga tako naš organizam može bolje iskoristiti.
Uz bogatstvo kalija i vitamina, idealan je izbor vegetarijanaca i svih koji od hrane traže više.
Ukratko...
bez dodane soli • bez aditiva • izvor likopena
Značajke proizvoda
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 31 kcal / 132 kJ |
---|---|
Masti | = 0.1 g |
- zasićene masne kiseline | = 0 g |
Ugljikohidrati | = 5.4 g |
- šećeri | = 5 g |
Vlakna | = 1.8 g |
Bjelančevine | = 1.3 g |
Sol | = 0.2 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Podravka
- Mediteranska kuhinja
- Podravka proizvodi od rajčice
- TIP PROIZVODA
- Dodaci jelima
- OBROK
- Ručak
- Međuobrok
- Večera
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Slano
- GLAVNI SASTOJAK
- Povrće
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez glutena
- Prikladno za vegetarijance