Passata

Passata

Malo kalorija, mnogo hranjivosti

Podravka pasirana rajčica  dobivena je iz svježih rajčica dozrelih na toplom mediteranskom suncu. Osim punog okusa i kremaste teksture, pravo bogatstvo krije se u preradi ubranih rajčica u roku 24 sata od berbe, čime se zadržava maksimalna hranjivost pasirane rajčice. 

Prerađena rajčica čini bolji izvor likopena u odnosu na svježu, budući da ga tako naš organizam može bolje iskoristiti.

Uz bogatstvo kalija i vitamina, idealan je izbor vegetarijanaca i svih koji od hrane traže više. 

 

Ukratko...

bez dodane soli • bez aditiva • izvor likopena

Značajke proizvoda

pasirana rajčica može se upotrijebiti za pripremu umaka, juha, preljeva za pizzu, tjesteninu, rižu i ostalih priloga jelu.

rajčice.

  • Čuvati: nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 4 dana.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: 200g, 3x200g, 500g, 680g

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 31 kcal / 132 kJ
Masti = 0.1 g
- zasićene masne kiseline = 0 g
Ugljikohidrati = 5.4 g
- šećeri = 5 g
Vlakna = 1.8 g
Bjelančevine = 1.3 g
Sol = 0.2 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Badnjak

Više od pripreme za Božić